Стало відомо про те, що в Запоріжжі пасажир автобуса дістав пістолет замість захисної маски. Перші подробиці інциденту.

Таким чином, повідомляється, що сталося все це у вівторок, першого вересня. Чоловік із Запоріжжя не зовсім адекватно відреагував на прохання надіти маску. Він дістав зброю і почав всім погрожувати. Дебошир був затриманий.

Про це повідомляється на сайті обласного управління Національної поліції.

За збігом обставин, в цей момент в автобусі знаходився Співробітник правоохоронних органів, який почав просити чоловіка вести себе більш спокійно. У відповідь він дістав револьвер, і пропонував закінчити конфлікт по-чоловічому. На найближчій зупинці.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Поліцейський застосував силу, вивів чоловіка з автобуса де передав його наряду. Виявилося, що бешкетував раніше судимий житель Запоріжжя. У нього вилучили револьвер під патрон "Флобера". Відкрито кримінальне провадження за статтею за хуліганство.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Полтаву підняла на диби п'яна бійка озвірілих самок

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Мукачеві банда малоліток пограбувала перехожого

Також, "Знай.иа" писав, що дніпрянина по-звірячому покалічили через телефон