Стало відомо про те, що учні шкіл із Запоріжжя, зможуть скористатися трамваями і тролейбусами кілька днів абсолютно безкоштовно. У чому причина такої знижки.

Таким чином, повідомляється, що зміни вступили в силу ще вчора, в середу, 2 вересня. Про це пише у Фейсбук редактор сайту "Акцент" Олександр Чубукін.

До слова, раніше влада обіцяла просто можливість користуватися знижкою в 50% в автобусах і маршрутках в будні дні без обмеження за часом. Але, мабуть знову все змінилося.

Справа в тому, що раніше Володимир Буряк забув повідомити, що знижка для школярів на проїзд в 50% поширюється виключно на автобуси і маршрутки. У трамваях і тролейбусах доведеться і далі купувати учнівські проїзні на місяць.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Станом на сьогоднішній день, питання вже було вирішено. В електротранспорті школярів відсьогодні возитимуть безкоштовно. Водії вже розписалися за нововведення.

Нагадаємо, що вже з вересня поточного року школярі Дніпра отримають учнівські квитки нового зразка-замість картонних або паперових на зміну прийдуть пластикові з електронною базою. Дані квитки дозволять Дніпровським школярам отримувати безкоштовний проїзд в будь-якому вигляді електротранспорту, а також 25% знижку в маршрутних таксі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі дозволять роботу шкіл за кількох умов.

Як повідомляв портал Знай.иа, з 1 вересня українці зможуть отримати одноразову фінансову допомогу замість "пакету малюка".

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі водій маршрутки № 4 повівся неадекватно при вигляді 200-гривневої купюри.