У Запорізькій області відомий музикант зіграв для корів партію на акордеоні. Тваринам дуже сподобалося виконання ритмічної композиції Сергієм Шамраєм. Про це пише Український Південь.

Як з'ясувалося, Сергій Шамрай приїхав в рідне село в Запорізькій області і зняв оригінальне відео. Він вийшов на пасовище, де паслися корови і зіграв їм одну зі своїх композицій. Музикант так спостерігав, як тварини реагують на звуки акордеона.

Відео концерту для корів зняли на відео і виклали на YouTube-канал музиканта. На відео видно, що корови зацікавилися незвичайними для них звуками і почали ходити навколо музиканта, прислухатися і уважно розглядати чоловіка. Одна спочатку втекла, але пізніше повернулася і стала слухати.

Нагадавши, Знай повідомляв, що популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила відео з мітингу під Кабінетом Міністрів у Києві 3 вересня, куди прийшла сама і закликала прийти працівників музичної сфери, зіркових колег, а також численних шанувальників.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай писав, що засновник культової російської групи" Ласкавий травень " Андрій Разін 2 вересня поділився в своєму Instagram сумною новиною про смерть давнього колеги і друга Олександра Прико. В кінці липня 47-річний музикант був госпіталізований з підозрою на коронавірус, після обстеження у нього виявили рак.

Нещодавно Знай передавав, що стала відома темношкірого сина Ірини Понаровської. Молодий чоловік виріс і поїхав жити в Прибалтику. Зараз у нього своя сім'я і двоє дітей. Співачка розповіла, чому відправила сина жити в Естонію.