У Запоріжжі народилися двійнята. Діти з'явилися на світ на 30 тижні вагітності. Хлопчик має низьку вагу. Всього 850 грам, а дівчинка трохи крупніше – 1400 грам. У хлопчика медики виявили порок серця. Малюк зараз перебуває у важкому стані. Про це розповіла волонтер Злата Некрасова на своїй сторінці в Instagram.

Діти знаходяться в перинатальному центрі в Запоріжжі і потребують допомоги. Батьки діток проживають в селі Біленьке під Запоріжжям, у сім'ї грошей на виходжування дітей і на операції немає.

Злата Некрасова розповіла, що у хлопчика неонатологи діагностували не тільки порок серця, а й інші захворювання, які стали наслідком неправильної роботи серця. У дівчинки стан краще.

«Всі пам'ятають які суми йшли, коли ми витягали минулого разу двох таких маленьких малюків, в день ми витрачали близько 1500-3000гр на одну дитину і так протягом 1,5 місяця. Залишок коштів з минулого збору є, але на нашому забезпеченні на сьогоднішній день вже 5 діток... в наступному пості виставлю що було куплено для цих діток сьогодні",- розповідає Злата.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в Дніпрі рятують життя двох недоношених двійнят Альвіни і Костика. До Фонду звернулася Соціальна служба, з величезним проханням допомогти двійні передчасно народжених діток.

Також Знай повідомляв, що стало відомо про те, що родині, у якої не так давно народилася трійня, потрібна термінова допомога. Таким чином, повідомляється, що в Запорізькому обласному перинатальному центрі народилася трійня. Дівчатка з'явилися на світ минулої п'ятниці, 19 червня.

Нещодавно Знай передавав, що у Франківську поліція розшукуватиме матір, яка залишила недоношену дитину. Правоохоронці мають намір розшукати жінку, яка залишила недоношену дитину у "вікні життя" у Франківську. Поліцейські підкреслили, що відповідальність за цей вчинок жінці не загрожує.