Стало відомо про те, що в Запоріжжі зґвалтували чоловіка з інвалідністю. Зловмисника взяли під варту.

Таким чином, повідомляється, що чоловік їх згвалтував всього знайомого. У якого є інвалідність. Сталося це ще вдень суботи, 29 серпня. Про це сьогодні, 3 серпня, повідомила прокуратура Запорізької області.

У повідомленні йдеться про те, що на території Комунарського району зловмисник переслідував свого знайомого.

Знаючи про його проблеми зі здоров'ям, а також володіючи фізичною перевагою, він його згвалтував. Як тільки потерпілий вибрався на вулицю, він подзвонив в поліцію і подав заяву.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 152 Кримінального кодексу України (зґвалтування). Йому загрожує позбавлення волі від трьох до п'яти років.

А поки що суд обраний ґвалтівнику запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на термін 60 днів.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що правоохоронці довели причетність жителя Чернівецької області до зґвалтувань неповнолітніх дівчат з порушеннями інтелектуального розвитку.

Як повідомляє Нацполиция Чернівецької області, мешканка міста Герца заявила, що невідомий чоловік зґвалтував її неповнолітню доньку та заволодів мобільним телефоном.

32-річний чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок і грабежів. А в 2016 році він зґвалтував неповнолітню і заволодів її ювелірними прикрасами.

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що У Мукачеві банда малоліток пограбувала перехожого-роздягли "до боягузів" і втекли ділити награбоване

Також портал " Знай.ІА " писав, що На Хмельниччині 8-річний хлопчик прошив кулями маленьку сестру-взяв гвинтівку, поки батько не бачив

Також портал " Знай.ІА " писав, що У Чернівцях озвіріла псина без намордника ледь не розірвала дітей