Стало відомо про те, що в Запоріжжі на карантин почали масово закривати школи і дитячі садки. Нові випадки спалахів хвороби.

Таким чином, повідомляється, що школи і дитячі садки в місті Запоріжжя знову почали йти на карантин через коронавірус. Він був виявлений у викладачів, співробітників установ, а також у самих дітей.

Про це заявити завідуюча відділенням епідеміологічних досліджень Запорізького обласного лабораторного центру Марина Колерова в ефірі телеканалу "112 Україна".

На сьогоднішній день влада почне застосовувати нові карантинні заходи, які будуть кардинально відрізнятися від минулих.

Популярні новини зараз
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Вони будуть застосовуватися локально, і тепер навчальні заклади зможуть закриватися не повністю.

Наприклад, школа номер 78 пішла на карантин. Там захворів викладач, який був у контакті з 43 викладачами, однак, не спілкувався зі школярами. Дитячий садок 133 також був закритий на карантин. Один із співробітників захворів на коронавірус.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 135 894 випадків зараження. За добу зафіксували 2 174 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Нагадавши, Комаровський порадив викладачам дієві способи профілактики Covid-19.

Як повідомляв Знай. ua, покрокові дії при підозрі на covid-19, в МОЗ поділилися докладною інструкцією.

Також Знай. ua писав, що інфекціоніст розповів, що чекає Україну в листопаді і чи закінчиться карантин.