Стало відомо про те, що буде боротися за крісло мера в місті Запоріжжя. Скільки кандидатів і що про них відомо.

Таким чином, повідомляється, що в Україні офіційно стартував виборчий процес з проведення місцевих виборів, які були заплановані на кінець жовтня.

Вибори, фото з відкритих джерел
Вибори, фото з відкритих джерел

Вони пройдуть за новим Виборчим кодексом. І ось, в мережі розповіли, які кандидати будуть боротися за цю посаду.

Чинний очільник Запоріжжя знову хоче поборотися за крісло мера. Володимир Буряк заявив про свої наміри ще на початку року.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За весь час каденції Володимир Буряк проводить тільки одну повноцінну прес-конференцію для журналістів, і після цього спілкувався в основному з обмеженим колом лояльних медійників. В е-декларації за 2019 рік мер вказав, що заробив 1 млн 182 тисяч 30 гривень, а «готівкою» Зберігає 492 тисяч гривень і 1000 доларів.

Від політичної сили "Слуга народу" боротиметься Віталі Тишечко. Він діючий депутат міської ради, а також заступник голови облдержадміністрації.

Віталій Рябєв йде від партії»Батьківщина". Вирішив піти в мери він зовсім недавно, в почав серпня. Відповідну інформацію він розмістивши на своїй сторінці в Facebook.

У декларації за 2019 рік він зазначити скромний дохід у 22,5 тисяч гривень, а його дружина Ілона Рябцева заробила 101 тисячу гривень.

Нагадаємо, Кличко перед виборами згадав про метро на Троєщину. До кінця 2020 року в Києві планують завершити будівництво Подільсько-Воскресенського мосту, призначеного для автомобілістів.

Як раніше повідомляв портал Знай.иа, Київ очолив антирейтинг по коронавірусу, Кличко озвучив Лякаючі цифри.