Стало відомо про те, що в Запоріжжі промишляє занадто чорний жебрак. Робить бізнес на перехожих людях.

Таким чином, повідомляється, що мабуть, чоловік, який ходить і жебракує по місту, зрозумів, що чесність повинна була бути понад усе. Ходить він по площі Університетській.

Своїх намірів він не приховує - прямо каже, що вирішив зібрати грошей собі на алкоголь. Навіть з радістю погодився, щоб перехожі його сфотографували. Так даний знімок і виявився в мережі.

У соцмережах відразу ж послідувала реакція на такий спосіб "заробітку": люди жартома просили номер карти любителя алкоголю, і дякували хоча б за чесність, а не за старі" звичні " способи випросити грошей в підземному переході.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що на центральному ринку Мелітополя практично кожен день можна побачити жінку середніх років, яка збирає "на церкву".

На які потреби і якого саме храму не уточнюється. З атрибутів у неї висить на шиї коробочка з іконкою, а темний одяг викликає асоціації з чернечим оздобленням, пише "Риа Мелітополь".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві нахабна жебрак ткнула ф * К в обличчя пасажирам метро- " Допоможіть на квиток додому"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Львів заполонили безхатченки-просять милостиню і лякають дітей, копам плювати

Також «Знай.иа " писав, що Франківчани дали бездомному гроші на хліб, а він спустив все на горілку і впав у " кому"