Стало відомо про те, що в Запоріжжі діти випадково «здали» вітчима в поліцію. Інцидент в сім'ї.

Таким чином, повідомляється, що діти розповіли правоохоронним органам про те, що їх вітчим незаконно зберігає вдома зброю.

Справа в тому, що днями в поліцію надійшло повідомлення про сімейний конфлікт. Прибулі на місце патрульні з'ясували, що до їх приїзду вони вже встигли помиритися, а конфлікт було вичерпано.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Але, з дозволу господарів, поліцейські все ж вирішили оглянути будинок. Там було троє маленьких дітей, які і проговорилися дядькам у формі, що у вітчима є зброя.

Оглянувши кімнату, було знайдено два пістолети, а поруч знаходилася речовина, яка була схожа на наркотики. У дворі будинку росла конопля. Чоловік не став нічого заперечувати, і визнав, що все це належить йому.

Знахідки вилучили та відправили на експертизу. Порушено кримінальну справу. Чоловікові загрожує від 3 до 7 років ув'язнення, повідомляє пресслужба патрульної поліції в Запорізькій області.

Нагадаємо, що у Харкові поліцейські затримали іноземця, який займався торгівлею наркотиками.

Як раніше повідомляв портал " Знай.ІА" співробітники поліції затримали фельдшера, який намагався пронести наркотики на територію столичного ізолятора.

Також портал " Знай.ІА " писав, що у порту Одеси знайшли розчинений у фарбі кокаїн з Південної Америки, вартість якого становить $20 млн.