Мер Запоріжжя Володимир Буряк зустрівся з підприємцями в середу, 9 вересня. На зустрічі градончальник підняв питання про забруднення повітря великими промисловими підприємствами.

"Запорожці скаржаться на стан атмосферного повітря. Наприклад, багато скарг надходить щодо Абразивного комбінату. Сам живу на проспекті, Мені набридло постійно витирати пил з підвіконня", - процитувала Буряка прес-служба мерії.

Він настійно порекомендував підприємствам за найближчі два тижні придумати, як впоратися з ситуацією, оскільки стан навколишнього середовища в місті з кожним місяців погіршується.

"Зокрема міська влада вимагає включити установку на всіх основних стаціонарних джерелах забруднення на підприємствах приладів автоматичного контролю за рівнем викидів. Також місто потребує постійної роботи очисного обладнання на підприємствах, у тому числі у вихідні дні",- кажуть у прес-службі.

Відомо, що жителі Запоріжжя часто скаржаться на неприємний запах на вулиці.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Що й казати, Я живу в центрі і сам його відчуваю",- сказав Буряк і підкреслив, що на приватні підприємства місто вплинути не може.

Нагадаємо, що у Харкові поліцейські затримали іноземця, який займався торгівлею наркотиками.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", співробітники поліції затримали фельдшера, який намагався пронести наркотики на територію столичного ізолятора.

Також портал "Знай.ua" писав, що у порту Одеси знайшли розчинений у фарбі кокаїн з Південної Америки, вартість якого становить $20 млн.