Стало відомо про те, що суд у Запоріжжі виніс вирок хлопцеві, який облив дівчину бензином і підпал.

Таким чином, повідомляється, що пройшло засідання суду в п'ятницю, 11 вересня. Віталію Чайковському винесли вирок.

"Визнати винним у вчиненні кримінального правопорушення п.4 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України та призначити покарання у вигляді 15 років позбавлення волі. Термін відбування покарання Чайковського Віталія обчислювати з моменту фактичного затримання 2 липня 2019 року".

Також, судом був задоволений позов матері загиблої дівчини, і тепер затриманий змушений виплатити моральну шкоду на суму 1 мільйон гривень, а також матеріальний - практично 200 тисяч гривень. Це гроші, які пішли на лікування і похорон.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

До слова, суд не погодився з версією, що це було вбивство з необережності в наслідок хуліганства.

Нагадаємо, що Віталій Чайковський облив свою співмешканку бензином, після чого підпал. Дівчина близько тижня перебувала в лікарні, після чого, померла від отриманих опіків. Лікарі не змогли її врятувати.

Нагадавши, під Києвом копи зґвалтували дівчину-свідка

Як повідомляв портал Знай.иа , "перевертня" в погонах, підозрюваного в зґвалтуванні ув'язненої, віддали під суд

Також Знай.иа писав, поліцейські знущалися над дітьми в українському притулку