У мережі переселенці порівняли життя в Донецьку і Мелітополі. Де було жити краще.

Таким чином, повідомляється, що вже більше шести років на Донбасі триває війна. До цього там жило більше мільйона людей.

Люди були змушені покинути місце проживання, і і починати нове життя. Наприклад, в Мелітополі зареєстровано близько 4,5 тисяч переселенців.

Журналіст інформаційного порталу РИА-Мелітополь поспілкувалося з ними.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Марина Домогосподарка. У зв'язку з дефіцитом роботи, таких тепер у Донецьку дуже багато. Жінка приїхала в Мелітополь і каже, що дефіциту в продуктах і ліків в Донецьку немає. Продукти в основному російського виробництва, білоруські та місцевих виробників.

- Ви будете здивовані, але є у нас і продукти українських виробників. Наприклад, цукерки "Рошен" в асортименті. Ціни на продукти і ліки приблизно такі ж, як в Мелітополі, щось дорожче, щось дешевше.

У соціальних виплатах також немає особливої різниці, близько п'яти тисяч рублів, як і в Мелітополі. Що стосується комуналки, то різниця суттєва. У Донецьку дешевше в рази, однак, найімовірніше це через ситуацію, що склалася там, мало хто хоче повернутися назад.

З роботою звичайно проблеми. Її фактично немає, потрібно постаратися, щоб знайти щось нормальне, щоб було достатньо для сім'ї.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, на Донбасі двоє бійців ЗСУ підірвалися на міні: сапери ДСНС розчистили майже вісім гектарів території

Як повідомляв портал "Знай.иа" ", на Донбасі загинув воїн ЗСУ: в ООС відзвітували про численні обстріли і загострення ситуації

Також "Знай.иа" писав, на Донбасі спостерігалася вогнева активність ворога: окупанти знову провокували ЗСУ, звіт ООС