Стало відомо про те, що під Мелітополі зник підліток. Пішов з дому ще на День знань, і досі не повернувся.

Таким чином, повідомляється, що Денис Матьяж родом з села Спаське, що в Запорізькій області, поруч з Мелітополем. 1 вересня він вийшов з дому, і до цього дня, вже практично три тижні його ніхто не бачив.

З особливих прикмет він зростом близько 190 сантиметрів, худий, волосся коротке, темного відтінку. Є татуювання у вигляді хреста на правому передпліччі.

Одягнений був у сині шорти і чорну футболку.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Якщо раптом, вам відомо де знаходиться цей хлопець-зателефонуйте в поліцію, і повідомте про його місцезнаходження.

Рідні та близькі хвилюються за хлопця, і не втрачають надії на те, що з ним все в порядку.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що під Дніпром розшукували двох хлопчиків. Вони пішли зі школи і не повернулися додому.

Таким чином, повідомляється, що в місті Кам'янське без причини пропали два підлітки - 11-річний Таранов Богда і 13-річний Демидов Сергій. Вони пішли зі школи і вже більше доби про них не було нічого відомо. Про це повідомили в поліції.

Трохи пізніше, стало відомо, що хлопців все ж вдалося знайти. Це допоміг зробити небайдужий пасажир маршрутки. Чоловічий голос повідомив, що зараз їде в маршрутці з правого на лівий берег міста разом з хлопцями, схожими на фото, яке з'явилося в соцмережі.

Нагадавши, Знай писав, що українці зникають не тільки в мирних містах. Статистику щодо зниклих безвісти людей посилює війна на Донбасі.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 33-річного чоловіка, який відправився в реабілітаційний центр, проте до нього так і не дістався.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті розшукують пенсіонерку з сумними очима. 31.08.2020 року Ганна Юріївна пішла з дому і не повернулася по теперішній час. Місцезнаходження її поки невідомо.