Стало відомо про те, що в Запоріжжі чоловік розкидав щурячу отруту поруч з дитячими майданчиками. Постраждати міг кожен.

Таким чином, повідомляється, що стався даний інцидент у дворі одного зі спальних районів міста Запоріжжя. Чоловік по всій видимості хотів відправити собак.

Мешканка двору, Інна Єльська каже, що невідомий чоловік розкидав щурячу отруту поруч з двома дитячими майданчиками, і стадіоном для мініфутболу.

Прибрати все це тепер практично нереально, та як невідомі всі місця, гелі розкиданий ця отрута. Про це дівчина писати вона в групі Портал Бабурка.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Вона попросила попереджати своїх дітей і знайомих, що гуляти там абсолютно небезпечно. Особливо маленьким дітям, за якими складно встежити.

Однозначно кидав він їх біля столу з колодами. З собаками теж гуляти там небезпечно. У дворі було вже три випадки отруєння собак один з яких виявився смертельним.

Не так давно місцеві жителі також розповідали про чоловіка, який розкидав у дворі невідомий предмет, який дуже схожий на сіль.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові "повісили" шкуродера

Як повідомляв портал " Знай.ІА", малолітні шкуродери з Хмельницького потрапили на відео

Також, " Знай.ІА " писав, що у Дніпрі врятували понівечену господарем-шкуродером собаку