Стало відомо про те, що на кладовищі в Запоріжжі оселилася маленька собака. Як вона там опинилася?

Таким чином, повідомляється, що маленька собака з'явилася на матвіївському кладовищі всього кілька тижнів тому. Люди, які приїжджають на могили до своїх родичів, неодноразово раз вже помічали її.

Тварину почали підгодовувати, доглядати за нею. Але кожен раз собака стоїть на одному і тому ж місці, нікуди не йде і спить на могилах.

Все б нічого, але є велика проблема. Зовсім скоро похолодає, і собаці потрібен буде справжній будинок, щоб вона не мерзла на холоді. Якщо ви не проти прихистити собаку, і стати для неї турботливим господарем, зателефонуйте за номером телефону 093-951-56-03-Наталя.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що під Кривим Рогом пес три роки жив на могилі господаря. Про це розповіла зоозахисниця Наталія Доля на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Дівчина повідомила, що виявила на кладовищі в селі Романівка, недалеко від Кривого Рогу, пса, який жив біля могили покійного господаря.

Читайте Знай в Google News!

Через деякий час, Наталя Доля, разом з подругою Оксаною Кравцовою вирішили допомогти песику. Вони приїхали на кладовище в Романівці і забрали його з собою. При цьому пес не дуже хотів заходити в автомобіль, тому жінкам довелося заманювати його.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що квартиру харків'янки окупували сотні " помічників Дракули"

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Львові розшукують домашнього єнота, який втік під час грози

Також, "Знай.иа" писав, що під Києвом фермер поселив у корівнику Лева