Стало відомо про смертельну ДТП, яка сталася в Запоріжжі. Живцем у палаючій машині згоріло три студенти.

Таким чином, повідомляється, що дві інормаки на величезній швидкості врізалися в стовп.

Сталося це ввечері четверга, 17 вересня на набережній. У серйозному ДТП загинуло 3 людини, і ще 3 опинилися в лікарні.

Відзначається, що BMW їхало на великій швидкості в середньому ряду, і вдарило в бік Nissan. Останній в результаті влетів у стовп.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Від сильного удару машина швидко загорілася, і люди швидко почали витягувати пасажирів.

Пізніше, стало відомо про те, що в транспортному засобі наводилося шість чоловік, і всі вони були студентами медичного університету. Половині, на жаль, вижити не вдалося, а ще. Троє були екстрено госпіталізовані в лікарню з серйозними травмами.

Нагадавши, Знай писав, що в Ужгороді ненормальний танцював на автомобілях і вибивав лобове скло в них. На місце викликали поліцію.

Також Знай повідомляв, що в Запоріжжі чоловік вирішив вбити себе екзотичним способом прямо в залі суду. Він спробував розпороти собі живіт в присутності людей.

Нещодавно Знай передавав, що в США водій Ford Mustang вирішив повипендрюватися перед оточуючими і в'їхав в цегляну стіну будівлі місцевої школи.