Стало відомо про те, що в п'ятницю, 18 вересня, Національному заповіднику «Хортиця» виповнилося 55 років.

Таким чином, повідомляється, що був створений заповідник ще в 1965 році, і в 1993 році йому було надано статус Національного.

З Днем народження Хортиця!!!

Geplaatst door Maxym Ostapenko op Donderdag 17 september 2020

Станом на сьогоднішній день « "Хортиця" є не тільки історичним, а й туристичним місцем в Запорізькій області. Сюди приїжджають туристи з різних куточків країни і світу, щоб просто погуляти по місцевості і відпочити.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

У 2007 році став одним з переможців Всеукраїнського конкурсу «Сім чудес України».

Природно, що сам острів був утворений набагато раніше. Все завдяки геологічним розломам, останній з яких був 2,5 мільйона років почав.

Максим Остапенко, генеральний директор Національного заповідника "Хортиця" опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook ролик з привітанням.

Він зазначив, що Хортиця — це та цінність, яка може об'єднати українців, її визнають у всіх куточках нашої країни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у київському метро спалився" справжній " Бенксі - "Дроворуб в рожевих шортиках".

Як повідомляв " Знай.ІА", Новинський озвучив темники Путіна на українських каналах:"після Майдану, після держперевороту".

Знай.ІА писав, масштабна вирубка і мільйонні збитки-Андрій Мальований показав роботу Держекоінспекції за тиждень.