12-річна дівчинка вистрибнула з вікна 3-го поверху через нещасливе кохання.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Запорізькій області.

Так, стало відомо, що в Запоріжжі 12-річна дівчинка хотіла покінчити життя самогубством через нерозділене кохання. Дівчинка вистрибнула з вікна 3-го поверху.

Ця подія сталася 17 вересня о 16:20. Тоді очевидці повідомили в Дніпровський відділ поліції Запоріжжя про те, що за місцем проживання з третього поверху квартири по вулиці Трегубенко вистрибнула з вікна 12-річна дівчинка.

Поліція / скріншот з відео
Поліція / скріншот з відео


Виявилося, що дівчина таким чином намагалася покінчити життя самогубством на грунті розставання зі своїм хлопцем. Але на щастя вона залишилася жива, з переломом стегна і забоями її доставили в реанімацію Запорізької обласної дитячої лікарні.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за п.2 ч. 2 ст. 115 з додатковою кваліфікацією «самогубство» Кримінального кодексу України.

Нагадавши Знай писав, що чоловік хотів транслювати свою смерть у соціальній мережі Facebook. Громадянин Франції страждав від невиліковної хвороби і намагався піти з життя публічно.

Також Знай повідомляв, що в Києві чоловік намагався зістрибнути з сьомого поверху висотного будинку, розташованого на Дарниці.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що патрульні відвернули спробу самогубства хмельничанина, який хотів стрибнути з даху багатоповерхівки.