У п'ятницю, 18 вересня, на 83-му році пішов з життя відомий житель Запоріжжя, колишній директор Запорізького алюмінієвого комбінату, Почесний громадянин міста Іван Бастрига.

Про це повідомила пресслужба Запорізької міської ради.

Багато років трудова діяльність Івана Бастриги була пов'язана із Запорізьким алюмінієвим комбінатом. Почавши працювати звичайним робітником, він пройшов шлях до керівника підприємства. Обіймав посади генерального директора, голови правління, президента Запорізького алюмінієвого комбінату. На займаних посадах проявив себе як талановитий керівник і організатор виробництва, справжній професіонал своєї справи.

"Трудова діяльність Івана Михайловича Бастриги була відзначена низкою державних нагород. Великий внесок він зробив і в розвиток науки, ставши автором десятків наукових винаходів. Займався активною громадською діяльністю. Обирався народним депутатом України та депутатом Запорізької обласної ради. Світла пам'ять про Івана Михайловича назавжди збережеться в серцях запорожців", - написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Тернопільщині коронавірус осиротив цілий клас-улюблена вчителька більше не повернеться до школи

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Тернопільщині помер чиновник, якого поважав весь район-патріот і порядна людина

Також «Знай.иа " писав, що На Хмельниччині помер легендарний козак і герой Майдану, з Україною - до останнього подиху