17 вересня на Набережній у Запоріжжі сталася ДТП зі студентами-медиками з Марокко. У страшній аварії загинули три людини, ще троє перебувають у лікарні. Четверо з тих, хто перебував у машині, є студентами Запорізького державного медичного університету.

Вчора, 20 вересня на території університету відбулася панахида за загиблими в ДТП.

Про це повідомили у пресслужбі ЗДМУ.

За інформацією порталу 061, крім студентів медуніверситету, в салоні " BMW " перебувала 17-річна дівчина Джангнун Наржіс, яка приїхала вступати на підготовче відділення ЗДМУ, і студент Одеської державної академії будівництва та архітектури Ель Хадрі Закарія. Обидва вони загинули в ДТП. Жертвою аварії став і студент 3-го курсу факультету стоматології Аазрі Уалід.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

фото: ЗГМУ
фото: ЗГМУ

Пам'ять загиблих студентів вшанували на поминальній службі, яка відбулася у ЗДМУ. У панахиді взяли участь Марокканські студенти, перший проректор університету та керівництво деканатів міжнародних факультетів.

фото: ЗГМУ
фото: ЗГМУ

Ще троє людей перебувають у 5-й міській лікарні. Це студент 5-го курсу Джагнун Ашраф, студенти другого курсу медицини Джабур Юссеф і студент Туту Ріхаб. Стан постраждалих важкий.

фото: ЗГМУ
фото: ЗГМУ

фото: ЗГМУ
фото: ЗГМУ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Ужгороді палаючий мотоцикл відкрив портал в пекло

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові легковик протаранив швидку з вагітною дівчиною і влаштував вогняне "шоу" - спалахнув, як сірник

Також «Знай.иа " писав, що У Києві автобус посеред вулиці перетворився на палаючий факел-пожежники не встигли врятувати