Стало відомо про те, що пасажиру в Запорізькому автобусі проломили голову молотком.

Таким чином, повідомляється, що йому проломили молотком голову, а співробітники правоохоронних органів заарештували трьох.

Стався такий інцидент у Шевченківському районі міста Запоріжжя. Троє молодих хлопців і 35-річний пасажир почали сваритися.

Бійка почалася прямо в салоні автобуса, і один із зловмисників вдарив молотком пасажира.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На місце прибули співробітники правоохоронних органів, і які і заарештували чоловіка. Всі вони, як виявилося, були раніше вже судимі. Кінологам з собаками також вдалося знайти молоток, який і став знаряддям.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в неділю, 21 червня, на Центральному ринку Бердичева продавщиця зробила зауваження місцевому жителю за те, що у нього не було захисної маски.

По всій видимості це зачепило переконання відвідувача, які він ставить вище закону, і інших людей.

Зауваження дуже розлютило чоловіка і він сильно штовхнув жінку. В результаті продавщиця впала і отримала тілесні ушкодження.

Нагадаємо, раніше київський активіст звинуватив поліцейських у незаконному затриманні.

Як повідомляв портал "Знай.иа", п'яний водій покусав поліцейського при затриманні.

Також "Знай.иа" писав, що у Дніпрі злодії побили дідуся за телефон.