Стали відомо подробиці про хлопця з Мелітопольського району, який загинув в авіакатастрофі АН-26.

Таким чином, повідомляється, що під Чугуєвим в авіакатастрофі загинуло 26 осіб: шість членів екіпажу і ще 20 курсантів.

Зараз всі родичі приїхали до Харкова, щоб здати аналізи для тесту ДНК, щоб розпізнати тіла.

Серед жертв було і два хлопця і Мелітополя. Євген Скоробогатько-уродженець с.терпіння Мелітопольського району та Олександр Скочков - син штурмана літака Іл-76 Мелітопольської авіатранспортної бригади, збитого терористами над Луганськом влітку 2014 року.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Курсанту Євгену Скоробагатьку було 27 років. Він був одружений, і родом з села терпіння, що в Запорізькій області. У сільраді розповіли, що про загибель першої розповіла бабуся, яка проживає в Криму. Вона побачила ім'я в списку і відразу ж повідомила батькам.

Батько Євгена був в АТО, а його старший брат також військової. Сім'я шалено хороша.

Класний керівник також згадує про Євгена лише хороше. Він був активним і веселим. Завжди захоплювався військовою авіацією, а також туризмом. Однокласники завжди прислужувалися до нього.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Лікар зізнався, чому не врятували Харківського курсанта, який вижив у трагедії: "немає жодного органу"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Зеленський показав катастрофу під Харковом очима курсанта, що вижив: "вогонь, літак і тіла навколо"

Також «Знай.иа " писав, що Українцям показали, ким були і про що мріяли загиблі курсанти: "щасливі і усміхнені"