Стало відомо про те, що в Запоріжжі закрили санаторій «Великий Луг». У чому причина такого рішення.

Таким чином, повідомляється, що клінічний санаторій "Великий Луг" вирішили закрити. Про це в соціальній мережі Facebook повідомила Світлана Крилова. Її публікація набрала понад 700 репостів.

Вона пише, що це один з найстаріших курортів в Запорізькій області. Він користувався популярністю ще з часів Радянського Союзу. З дня відкриття пройшло вже більше 80 років.

Щорічно тут проходять оздоровче та реабілітаційне лікування тисячі пацієнтів з різними клінічними діагнозами: після інсультів, інфарктів, операцій на серці і мозку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Санаторій знаходиться в екологічно чистому місці, поруч з річкою Дніпро. Вдало розташування сприяло створенню своєрідного "озонового колодязя", і повітря тут має цілющі властивості.

І ось, влада вирішила його закрити, санаторій їм більше не потрібен. Його розносять по крихтах, меблі вивозять, а співробітники, природно, залишилися без робочих місць. Роботу ще знайти можливо, але ось, тепер багато людей не зможуть пройти реабілітацію після інсультів та інших важких станів.

"Допоможіть зберегти цей унікальний медичний заклад для міста, області та всієї України, тому що до нас приїжджають і з інших областей.Тим більше, що тепер, як Державний він міг би швидше розвиватися, більше приймати, поліпшуватися і модернізуватися. Загалом, рятуйте нас, а потім лікарі санаторію врятують когось із ваших знайомих, якщо не дай Боже, стрясеться біда. Тут вже точно така ситуація, що»порятунок потопаючих – справа рук самих потопаючих". Те. Хто вирішують такі справи своє здоров'я в Запоріжжі не поправляють". - сказано в пості.

Нагадаємо, що ПриватБанк заблокував українцю всі зароблені гроші і вимагає неможливу довідку:"перевірку не пройшли".

Як повідомляв портал Знай.ІА, Пальчевський дорікнув Гончаруку за МВФ і Коломойського: "хлопці, будьте акуратніше з поверненням народної власності”.

Також портал Знай.ІА писав, що шахраї знову вчепилися в клієнтів Приватбанку.