Стало відомо про те, що в Запоріжжі фура провалилася під асфальт. Міська рада розплатиться за це.

Таким чином, повідомляється, що міська рада зобов'язалася компенсувати матеріальні збитки власнику причепа. Це сталося всього через деякий час після закінчення ремонту даної ділянки дороги. Про це повідомив інформаційний портал «Актуально».

На початку грудня 2018 року в Запоріжжі на вулиці Олександра Говоруна під асфальт провалилася фура. Тоді тільки закінчили ремонт там. В результаті НП утворилася велика яма глибиною більше трьох метрів, а площа була близько чотирьох квадратів.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

І ось, практично через два роки, в середу, 30 Вересня Запорізький Апеляційний суд прийняв рішення про стягнення з Запорізької міської ради сум матеріальної та моральної шкоди, яка була заподіяна власнику причепа.

Захисник потерпілого власника транспортного засобу говорить про те, що далі буде ще один складний процес з отримання грошового відшкодування.

Повний текст рішення стане загальнодоступним лише через десять днів. Через ще кілька днів дане рішення має з'явитися в Єдиному реєстрі судових рішень.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у центрі Тернополя в асфальті утворився провал, який став причиною для утворення заторів. На вулиці Руській утворилися затори, а співробітники Тернопільводоканалу зайнялися усуненням причини.

Також Знай писав, як у Києві ремонтують дороги. Через тиждень знову потрібно лагодити. І тижня не минуло з моменту, як у столиці на перехресті Щербаківського та Естонської закінчилися ремонтні роботи.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві комунальні служби відзначилися безглуздим "ремонтом" ями біля каналізаційного люка, розташованого на території " Укртелекому».