Стало відомо про те, що через заборгованість за газ, близько двох тисяч домогосподарств Запорізької області можуть залишитися без субсидії.

Справа в тому, що зі стартом опалювального сезону, отримання житлової субсидії на оплату комунальних послуг для багатьох жителів Запорізької області стає вкрай актуальною.

Платіжки, фото: Уніан
Платіжки, фото: Уніан

Починаючи з першого жовтня додаткові виплати, які були оформлені раніше, продовжуються автоматично.

Однак, борги за газ тепер можуть стати причиною відмови в отриманні допомоги від держави.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

841 клієнтів ТОВ «Запоріжгаз збут» опинилися в групі ризику, повідомили в прес-службі підприємства.Постачальник газу нагадав, що згідно з Положенням, якщо є заборгованість за спожитий ресурс перевищує суму 340 гривень, то державна допомога на наступний сезон не продовжується.

Варто відзначити, що влітку допомогу від держави на оплату житлово-комунальних послуг отримували 125 тисяч клієнтів компанії.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Україні різко почали падати зарплати.

З'явилася вельми сумна інформація про офіційні доходи українець. Фахівці з Держстату заявляють, що реальні наявні доходи українців у другому кварталі 2020 року скоротилися на 7,3%. Така статистика помічена вперше з 2016 року.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Державної служби статистики України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, українцям платитимуть відразу дві пенсії, в Кабміні розкрили деталі.

Як повідомляв Знай.иа, учитель показав професію зсередини, важче ніж на будівництві: вимагають на мільйон, а платять гривню.

Знай.иа писав, нові тарифи, борги і скорочені субсидії: що станеться з платіжками восени.