Стало відомо про те, що в Азовському морі «заіржавіла» вода в морі. Осінні кольори проникають скрізь.

Таким чином, повідомляється, що штормовий вітер зараз вирує в курортному селищі Кирилова, що в Запорізькій області. У таку погоду місцеві бояться навіть гуляти по узбережжю.

Через те, що на Азовському морі утворилися сильні хвилі, вода стала ніби іржавого кольору.

Температура води становить всього 19 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Найспокійніше Зараз на Бирючому і в місті Бердянськ. Там пориви вітру в рази менше, та й колір води не такий каламутний.

Нагадаємо, що в цю п'ятницю, 2 жовтня, буде, в основному, вологою і хмарною. Такий прогноз опублікувала на своїй сторінці в Facebook відомий український синоптик Наталка Діденко.

Згідно з прогнозом, практично по всій країні пройдуть дощі, обійшовши лише Сумську і Полтавську область, а також Схід України.

Температура повітря буде високою на півдні і сході, +18 — +23 градуса, низькою на заході, +14 — +17 градусів. На решті території очікується +16 — +19 градусів.

У Києві буде хмарно з поривчастим вітром, існує ймовірність дощу. Температура повітря буде коливатися близько +17 — +18 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.иа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.иа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.