Стало відомо про те, що у кандидата в мери міста Запоріжжя виявили коронавірус. У розпал передвиборчої кампанії.

Таким чином, повідомляється, що політик пообіцяв своїм виборцям ділитися хроніками свого карантину на своїх сторінках в соціальних мережах.

Дорогие земляки! Следующие несколько недель буду делиться с вами хрониками своего карантина. В COVID-19 можно верить,...

Geplaatst door Юрий Ружин op Zaterdag 3 oktober 2020

У депутата обласної ради від політичної сили "Радикальна партія", а також кандидата в мери Юрія Ружина був діагностований коронавірус. Про це він заявив у своєму відеозверненні до передплатників.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Політик закликав усіх людей при перших же симптомах звертатися до медиків і берегти себе. У Юрія Ружина була спочатку сильна ломка в м'язах. КТ показало, що у нього двостороннє запалення легенів.

Він далеко не перший, хто з політикуму захворів. Хворобу вже встигли перемогти голова обласної ради Григорій Самардак, а також депутат. Обласної ради Геннадій Фукс. Минулого тижня сесію облради скасували через коронавірус у депутатів. Тоді хто саме захворів не уточнювалося.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 230 236 випадків зараження. За добу зафіксували 3 774 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, коронавірус почав косити маленьких українців, медики розриваються.

Як повідомляв Знай. ua, у школах введуть страхування від Covid-19, кому доведеться оформляти документи.

Також Знай. ua писав, що Китайський вірус змінює своє "обличчя", лікар заявила про нові симптоми.