Стало відомо про те, що в Запоріжжі затримали грабіжника, який вдарить продавця в магазині молотком.

Таким чином, повідомляється, що продавця мобільних телефонів забризкали з газового балончика і вдарили його по голові молотком у Шевченківському районі міста Запоріжжя.

Про це повідомила прес-служба на обласне управління Національної поліції.

#Запоріжжя У Шевченківському районі оперативники «на гарячому» затримали підозрюваного у скоєнні розбійного нападу...

Geplaatst door Поліція Запорізької області op Maandag 5 oktober 2020

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Сталося це в неділю, 4 жовтня. Грабіжник зайшов в магазин техніки під виглядом покупця. Він попросив продавця показати йому мобільний телефон, а потім відразу скоїв напад.

Поруч з магазином знаходилися співробітники правоохоронних органів, які і прийшли відразу на допомогу, коли почули крик жінки.

У підозрюваного вилучили газовий балончик, а також молоток, яким він і вдарив продавця. Потерпілій надали медичну допомогу.

На даний момент грабіжник знаходиться в ізоляторі. Співробітники правоохоронних органів відкрили кримінальну справу щодо цього інциденту.

Також Знай повідомляв, що у Тернополі спіймали грабіжника, який виносив речі постояльців гуртожитків. Грабіжником виявився 24-річний житель Вінницької області. Молодий чоловік скоїв принаймні 5 крадіжок. Він підбирав ключі до замків в кімнатах і виносив все цінне.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі затримали групу злодіїв, які працювали в Соборному районі міста. Вони підбирали ключі до замків і заходили в квартири. після цього винести цінності було нескладно.

Нагадавши, Знай писав, що в Івано-Франківську невідомі побили та пограбували чоловіка. У поліцію звернувся потерпілий і расскзаал, що кілька чоловіків напали на нього, побили і пограбували.