Стало відомо про те, що під Запоріжжям двірник під час прибирання виявив бездиханне тіло. Перші подробиці.

Таким чином, повідомляється, що це виявилася жінка, якій було 88 років. Сталося це в понеділок, 5 жовтня в місті Мелітополь. Місцевий двірник виявив бездиханне тіло пенсіонерки, яке лежало в звичайному сквері, в якому щодня ходить і діти і дорослі.

На місце прибули співробітники правоохоронних органів, і почали розглядати версію суїциду. Жінка могла просто вистрибнути з вікна своєї квартири. Жила вона, до слова, на сьомому поверсі.

Травми виявилися несумісні з життям, і пенсіонерка померла на місці. Медикам нічого не залишалося, як просто лише констатувати смерть.

На даний момент поліція відкрила кримінальну справу, і їм належить з'ясувати всі обставини трагедії.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Дніпрі 13-річна дівчинка вирішила накласти на себе руки. Вона зістрибнула з балкона 12 поверху будинку, розташованого на вулиці добровольців, 4. Про це повідомляє "Дніпро оперативний".

В результаті падіння дитина вижила, проте отримала важкі травми і знаходиться в глибокій комі. Її госпіталізували в реанімаційне відділення дитячої обласної лікарні на Космічній. Медики зафіксували у неї вже дві зупинки серця.

Нагадаємо, раніше У Львові 10-річний хлопчик загадково випав з вікна – мама і сестра були поруч

Як повідомляє портал " Знай.ІА» У Хмельницькому малюк випав з вікна в дитсадку, вихователька " осліпла"

Також " Знай.ІА " писав, що У Львові чоловік випив 50 таблеток і попрощався з життям-копи спрацювали, як блискавка