Стало відомо про те, що в Мелітополі жінці на ринку стало погано. Очевидці розповіли всі подробиці.

Таким чином, повідомляється, що в понеділок, п'ятого жовтня, на ринку на новому Мелітополі пенсіонерка знепритомніла. Перехожі відразу ж почали викликати швидку допомогу, а як виявилося, це дуже непросто.

у Мелітополі на ринку стало погано жінці, фото: скріншот з відео

Як повідомило, після того , як відбулося реформування, дзвінки на 103 приймають на центральному пульті в Запоріжжі, і тільки потім їх розподіляють по населених пунктах області.

Одна справа-викликати медиків додому, а інша - коли доводиться пояснювати в режимі онлайн, куди саме потрібно їхати.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Це ще не найскладніше. Диспетчер починає розпитувати, чи точно це той випадок, коли потрібне втручання медиків.

Цього разу стало погано бабусі в черзі за молоком. Жінка поруч її підхопила, інакше б вона просто впала на асфальт. Розмовляти вона не могла, щось тільки мукала і висіла на стільці.

Тетяна розповідає, що вона подзвонила в швидку, її почали питати, чи може бабуся відповісти, що саме з нею.

"Пояснила, що вона зараз знаходиться на ринку на новому Мелітополі, заїзд з боку церкви, біля бочки з молоком. У мене запитали адресу - я сказала, що не знаю точну адресу ринку, що він тут один і це вулиця інтеркультурна. У мене перепитали вдруге або втретє, ну адреса ж у ринку є? Я кажу-так є, але я його не знаю».

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що на Київщині фітнес-тренер відправив двох жінок у могилу, третю добивав битою: "Ціна свободи - 10 000 доларів"

Також портал Знай.ІА писав "У моїй смерті прошу звинувачувати Російську Федерацію": журналістка спалила себе під будівлею МВС

Також портал Знай.ІА писав, що киянка звинувачує вчительку в знущаннях над сином: "Била і тягала за вухо"