Стало відомо про те, що вчені зловили в океані акулу-людожера. Вона п'ять метрів в довжину.

Таким чином, повідомляється, що співробітники некомерційної організації OCEARCH зловили велику білу акулу довжиною в п'ять метрів. А її вага становить півтори тонни.

Вік хижачки, як розповіли фахівці, більше п'ятдесяти років. Це сталося поруч з канадською провінцією Нова Шотландія.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вчені детально вивчили акулу, зробили ультразвукове іследорввние, взяли всі зразки крові, м'язів, шкіри, а також бактерій.

Справжня королева океану і матріарх. У неї є кілька шрамів, а загоїте рани розповідають про багату життєву історію. Коли стоїш поруч з нею, відчуваєш себе зовсім крихітним.

Акулу назвали Нукуми (Nukumi). Вчені залишили в її тілі датчики, один з яких буде записувати, як глибоко вона опускається, а інший – відстежувати її переміщення Протягом наступних п'яти років.

Велика біла акула-одна з найбільших риб на планеті Земля. В середньому представники цього виду виростають до 4,8 метрів завдовжки. Зустрічаються вони у водах всіх океанах, крім Північного Льодовитого. Також, фахівці вважають, що це найбільш небезпечна акула для людини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, змінює форму і запам'ятовує її: вчені створили унікальний біоматеріал. Він був створений на основі кератину, який є волокнистим білком, наявному в нігтях і волоссі. Вчені дістали його із залишків вовни ангори, використовуваної в текстильному виробництві.

Як повідомляв " Знай.ІА", S. T. A. L. K. E. R. 2: розробники вперше показали деталі з гри. У Twitter S. T. A. L. K. E. R. OFFICIAL додали кілька нових скріншотів з гри.

Знай.ІА писав, пиловий диявол з'явився на поверхні Марса: як виглядає потойбічна знахідка з червоної планети.