Стало відомо про те, що в середу, сьомого жовтня, на «Запорізькій Січі» відкриють новий інтерактивний майданчик.

Таким чином, повідомляється, що в історико-культурному комплексі «Запорізька Січ» відкриється інтерактивний майданчик.

Адміністрація даного заповідника розповіла, що нововведенням став «пластунський курінь». Побудували його за старовинними принципами, а також технологіями. Але, являє воно собою не просто виставку, а ось повноцінну інтерактивну площадку.

На розкриває особливості життя пересічних запорожців. Тому відвідувачі "Січі" зможуть відчути себе козаками.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На Запорозькій Січі свого часу таких козацьких казарм було 38 і кожна мала свою назви. У кожного козацького підрозділу був свій курінь. Виходячи з назви населеного пункту (з якого була більшість козаків) куреню присвоювали назви. На чолі куреня стояв отаман, його обирав Курінна Козацька Рада-Курінна рада.

Нагадаємо, що створено заповідник ще в 1965 році, і в 1993 році йому було надано статус Національного.

Станом на сьогоднішній день « "Хортиця" є не тільки історичним, а й туристичним місцем в Запорізькій області. Сюди приїжджають туристи з різних куточків країни і світу, щоб просто погуляти по місцевості і відпочити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у київському метро спалився" справжній " Бенксі - "Дроворуб в рожевих шортиках".

Як повідомляв " Знай.ІА", Новинський озвучив темники Путіна на українських каналах:"після Майдану, після держперевороту".

Знай.ІА писав, масштабна вирубка і мільйонні збитки-Андрій Мальований показав роботу Держекоінспекції за тиждень.