У Запоріжжі на Центральному Бульварі стався конфлікт між поліцейськими і місцевим жителем. Чоловік самовільно встановив у дворі бетонні клумби, щоб перекрити в'їзд для автомобілів. Ось тільки крім приватних машин, тепер у двір не можуть потрапити ні швидка, ні пожежники.

Так, через це днями за лічені секунда дотла згоріла машина, йдеться в сюжеті місцевого каналу "ТВ-5".

Місцеві жителі розповідають, що їхній сусід перекриває проїзд не вперше. Той, у свою чергу, пояснює, що водії в'їжджають у двір на величезній швидкості, а тут ходять діти, батьки з візочками і люди з інвалідністю. Коли приїхали комунальники, щоб звільнити проїзд, чоловік влаштував справжній спектакль. Розбиратися в конфлікті викликали правоохоронців. Копи зачитали чоловікові відповідні документи, що клумби встановлені незаконно, а у відповідь розлючений чоловік заричав і покусав патрульного. Буйного борця за справедливість заспокоїв газовий балончик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше Неадекватна киянка влаштувала кавунове побоїще посеред вулиці-річки соку і тонни шкірки

Як повідомляє портал Знай.ua У центрі Дніпра неадекват вчинив харакірі через Зеленського: "Він мене труїть"

Також Знай.ua писав, що Голий киянин знову вийшов на вулиці міста- " Новий челендж, Адам і Єва"