Стало відомо про те, що в Запоріжжі в одній з річок знайшли тіло жінки, яка зникла кілька днів тому.

Таким чином, повідомляється, що в суботу: третього жовтня, 35-річна жінка зникла з дому. Вона пішла і більше її ніхто не бачив.

Рідні не втрачали надію її знайти, але, спроби були марні. Її тіло було виловлено з річки Дніпро.

Про це повідомили в прес-службі поліції Запорізької області.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Надійшло повідомлення про те, що невідома жінка залишила на тротуарі свої речі, після чого зістрибнула з греблі Дніпргес. Тіло 35-річної жінки знайшли в річці Дніпро в середу, 7 жовтня. Труп був відправлений на експертизу.

Всі обставини смерті жінки встановлять в ході розслідування. У поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України (Умисне вбивство).

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що був знайдений хлопець, якого розшукували по всій Дніпропетровській області. Він виявився мертвим.

У середу, 30 вересня, в мережі з'явилася новина про те, що в Синельниковому зник 16-річний підліток Павло Бондаренко. Про це тоді стало відомо з повідомлення в співтоваристві пошуку дітей.

І ось, у четвер, 1 жовтня, його тіло було знайдено біля озера о 14:00. З дна водойми на глибині близько чотирьох метрів його дістали рятувальники МНС.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві пропала безвісти дівчинка, яка страждає важкою формою аутизму. Пошуки зниклої дитини ведуть по всій області.

Також Знай повідомляв, що в Івано-Франківській області стався інцидент-там розшукують молодика, який поїхав на заробітки до Польщі і зник. Кузан Роман Іванович проживає в Долинському районі.

Нещодавно Знай передавав, що в Івано-Франківську розшукують дівчинку-підлітка.