Стало відомо про те, що в Запорізькій області зникла дитина. Рідні не знаходять собі місця.

Таким чином, повідомляється, що в Токмаку, Запорізької області вже третю добу шукають 11-річну дитину. Хлопчик Андрій пішов з дому, і досі не повернувся.

Про це повідомили в співтоваристві «Пошук зниклих дітей» в соціальних мережах.

Андрій Кардаш самовільно пішов з дому ще в понеділок, п'ятого жовтня. З тих пір про нього не було ніяких новин. Телефон мовчить, і ніхто не може сказати де він знаходиться. Рідні хлопчика просять допомоги в пошуках дитини. На його пошуки також вирушили люди з ГО"Пошук зниклих дітей".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Одягнений він був у сіру спортивну куртку, темні спортивні штани, а також коричневі кросівки. З собою дитина носила чорний рюкзак.

Всіх, хто що – небудь знає про місцезнаходження дитини, просять телефонувати за телефонами: 068-89-84-687– мама, 050-57-73-260-координатор пошуку Олександр Або на спецлінію "102».

Також Знай писав, що в Києві пропала школярка в рожевій сукні. Дівчинка-підліток вийшла з дому 26 вересня і зникла. Вона проживає в Солом'янському районі столиці. Коли дитина зникла до правоохоронців звернулися батьки. Вони розповіли, що дівчинка була в рожевій сукні і джинсовій куртці.

Нещодавно Знай передавав, що маленьку школярку, яка зникла у п'ятницю у Львові, продовжують шукати. За новою інформацією, дівчинку могла викрасти її рідна тітка.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Львові патрульні встановили місцезнаходження 8-річної дівчинки, яка зникла у п'ятницю, 25 вересня.