У Запоріжжі поліцейські намагалися затримати агресивного чоловіка, який покусав їм руки. Про це повідомляє місцевий телеканал TV5.

Як повідомляється, чоловік самовільно встановив бетонні плити між двома будинками з порушенням усіх вимог, перегородивши під'їзні шляхи для спецтехніки у разі можливих надзвичайних ситуацій.

За словами самого чоловіка, який відрекомендувався як Георг, він намагався таким способом убезпечити дітей і літніх мешканців будинку від Лихачів за кермом легковиків.

Прибулі на місце події поліцейські вивчили документи і підтвердили, що бетонні блоки встановлені незаконно. Але чоловіка це не зупинило, і він затіяв скандал.

Копи вирішили затримати бешкетника, але на вмовляння він не реагував. Тоді правоохоронці вирішили застосувати до нього силу і схопили хулігана за руки. Однак той раптово почав кусати їх за руки і відбиватися.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Втихомирити агресивного громадянина змогли тільки за допомогою газового балончика. Його доставили в поліцейську дільницю для з'ясування особи і всіх обставин події.

Нагадаємо, у Львові маршрутник викинув школяра, який плаче за борт: "ідіот!"

Як повідомляв " Знай.ua", українців хочуть загнати на " карантин вихідного дня" - що відомо?

Знай.ua писав, на Житомирщині оскаженілий дачник відстрілював грибників: "Ти попався"