У Запоріжжі двоє дівчаток-підлітків використовували міський фонтан для вживання наркотиків. Про подробиці інциденту розповідає Telegram-канал "Це Запоріжжя".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в центрі Запоріжжя на людному бульварі Шевченка. Дві дівчинки підліткового віку озброїлися пластиковими пляшками і використовували воду у фонтані в якості "бульбулятора", через який зазвичай курять марихуану.

Звичайно ж, дівчаткам здалося це забавним і відеозапис потрапив в мережу. Люди були в шоці від побаченого видовища, а от чи відреагували на це правоохоронні органи – невідомо. Більш того, на відеозаписі практично неможливо розглянути особи правопорушниць.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Слуги народу дійсно економлять бюджетні гроші, навіть на бульбуляторах. Чинний заступник мера Новомосковська Сергій Алексейченко, місцевий кандидат у депутати від" Слуги народу " номер один знімає стрес після важкого виборчого тижня.

Як повідомляв портал Знай.иа, правоохоронці в Херсонській області вилучили при обшуку близько шести кг сушеної і більше одного кг подрібненої і готової до вживання конопель.

Також Знай.иа писав, що на Сумщині вилучили велику партію наркотиків.