Стало відомо про те, що в центрі міста Запоріжжя почали зносити МАФи, в яких багато років їли студенти.

Таким чином, повідомляється, що в соціальній мережі житель міста Запоріжжя розповів про те, що на площі Університетській почали зносити кіоски. Вони там стояли не один рік.

Разбирают старые ряды киосков напротив памятника танку, около ЗНУ. Наверное, будут на этом месте дворец шаурмы для студентов строить )

Geplaatst door Василенко Богдан op Zaterdag 10 oktober 2020

Студенти купували там каву, чай, пончики і хот дроги. Станом на сьогоднішній день, невідомо чи будуть вони відновлювати торгівлю, встановивши нові кіоски, які розроблені згідно з кодом міста.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що ще в середині літа стало відомо про те, що в Запоріжжі вночі пройшла масова «зачистка» МАФів.

У Запоріжжі і далі продовжують зносити незаконні споруди. Вночі четверга, 23 липня, було демонтовано відразу 15 МАФів.

Відео зачистки опублікували в співтоваристві @its_zp.

Варто відзначити, що раніше місцева влада говорила про те, що вони посилено візьмуться на МАФи. Також, в Запоріжжі була затверджена схема, за якою і були розміщені ці тимчасові споруди, або як їх вже прийнято називати – МАФи. До слова, даним питанням пообіцяв зайнятися сам міський голова-Володимир Буряк.

Нагадаємо, раніше Поки Київ на карантині, у Кличка "під шумок" коронавірусу взялися за МАФи

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві знесли МАФ, скандал на Харківському "Барабашово" перед очима-мати, копи і масове побоїще

Також «Знай.иа " писав, що У Києві розгромили вхід в зоопарк, на який Кличко давно поклав око