Стало відомо про те, що в Запорізькій області студенти не хочуть повертати гроші за гуртожиток в період карантину.

Таким чином, повідомляється, що перерахунок коштів будуть переводити тільки в тому випадку, якщо про це постановить Кабінет Міністрів. До цього часу повертати кошти ніхто не буде.

Студенти коледжу культури і мистецтв, що в Мелітополі Запорізької області, попросили керівництво навчального закладу провести перерахунок коштів. Справа в тому, що вони не ділили в гуртожитку в період карантину, і просять повернути гроші, але, ніхто не поспішати цього робити.

Нагадаємо, що раніше в Міністерстві освіти і науки заявили про те, що під час дистанційного навчання студентів не ьулут примусово виселяти з гуртожитків.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Також, відзначимо, що в Україні через стрімке зростання заражень коронавірусом епідситуація неспокійна. У зв'язку з цим МОЗ вважає за необхідне продовження карантину до 31 Грудня.

Про це заявив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, повідомляє Громадське радіо. Також він пропонує змістити канікули для навчальних закладів з 15 по 30 жовтня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як зареєструвати новонароджених під час пандемії без довідок: пояснення Мінцифрі

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Кабмін скоротив субсидування громадян майже на 40%: в уряді пообіцяли прискіпливу перевірку

Також " Знай.ІА " писав, що в Україні заговорили про повернення жорсткого карантину: "припинити будь-які контакти між людьми"