Стало відомо про те, що під Одесою в морі потонув шістнадцятирічний підліток. Намагався врятувати інших.

Таким чином, повідомляється, що сталося це у вівторок, 13 жовтня. У Чорноморськ потонув 16-річний хлопчик. Він намагався витягнути з води двох своїх друзів, яких почало забирати в море.

Про це розповіли в поліції.

Хлопчики зустрілися на узбережжі для того, щоб попрощатися перед тим, як почнеться дистанційне навчання. Хотіли погуляти наостанок.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Після цього, вони були змушені роз'їхатися по своїх домівках. Двоє проживали в місті Білгород-Дністровський, а третій в Овідіополі.

Незважаючи на похмуру погоду, двоє вирішили скупатися ще в морі. Але, раптом, після того, як вони зайшли у воду, піднявся вітер і почалися сильні хвилі.

Хлопці почали тонути, і їх кинувся рятувати третій хлопець з компанії очевидці відразу ж почали викликати поліцію і медиків.

На жаль, врятувати 16-річного хлопця, який попрямував з берега допомагати друзям, не вдалося. Двох інших 15-річних хлопчиків врятував поліцейський. Їх оглянули медики.

Нагадаємо, що трагічний інцидент стався біля дамби Кулиничівського водосховища в Харківській області. Там в результаті падіння потонув 15-річний хлопець.

Як повідомляв портал "Знай.иа", на Закарпатті під час проходження туристичного маршруту групою туристів в районі м.Стримба біля с. Колочава Міжгірського району погіршилося самопочуття у киянина внаслідок чого він загинув.

Також, "Знай.иа" писав, що на Львівщині у Яворівському районі у місцевій водоймі потонув хлопчик. Тіло дитини без ознак насильницької смерті витягли на поверхню співробітники Львівської центральної рятувально-водолазної служби.