Стало відомо про те, що в Запорізькій області понад 200 вчителів, а також 171 клас вирушив на самоізоляцію через епідемію коронавірусу.

Таким чином, повідомляється, що на засіданні 9 жовтня було прийнято рішення встановити «помаранчеву» зону на території міст Мелітополь, Токмак, в Новомиколаївському, Оріхівському, Пологівському районах.

"Жовтий" рівень встановлено у містах Запоріжжя, Бердянськ, Енергодар та у Веселівському, Вільнянському, Гуляйпільському, Запорізькому, Мелітопольському, Приазовському, Токмацькому, Якимівському районах.

Школярі, скріншот: YouTube
Школярі, скріншот: YouTube

Голова Запорізької ОДА також говорить про те, що найімовірніше зараз планується обмежити роботу закладів громадського харчування, ресторанів, а також нічних клубів. Всі вони працюватимуть до 22: 00.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

А ще Міністерство освіти рекомендує почати канікули з четверга 15 Жовтня. 2951 учень у Запорізькій області перебуває на самоізоляції на сьогоднішній день. За минулу добу діагноз був поставлений 11 учням, 20 працівникам шкіл та університетів, а ще 356 школярів вирушили на самоізоляцію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Криворіжанка підхопила коронавірус і показала всю правду землякам: "не витримую і молюся"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові лікар переповненої інфекціонки приголомшив зізнанням: "такої біди ще не бачив"

Також «Знай.иа " писав, що У Львові переповнені реанімації хворими на коронавірус пацієнтами: "всі-дуже важкі"