Моторошна трагедія приголомшила село Владівка Чернігівського району Запорізької області. 33-річний житель раптово перестав виходити на зв'язок з рідними, його телефон не відвів починаючи з липня. Весь цей час його дружина була на контрактній службі, і не знала, що сталося.

Як повідомляє прес-служба поліції в Запорізькій області, 14 жовтня жінка звернулася до правоохоронців із заявою, що її чоловік зник. Дуже скоро біля будинку, де жив зниклий, місцеві жителі знайшли останки трупа, які були заховані під шифером.

У поліції з'ясували, що тіло належить зниклому чоловікові. Останнім часом той зловживав спиртним і, перебуваючи в п'яному стані, ставав агресивним і ображав рідних. Через це в родині регулярно відбувалися скандали.

Правоохоронці встановили, що 28 липня між чоловіком і його батьками розгорівся серйозний конфлікт, в ході якого мати задушила сина. Потім вона перевезла тіло в лісосмугу, присипала землею і накрила шифером.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Києві живе сім'я переселенців, в якій дитина страждає невиліковним генетичним захворюванням. Мати хлопчика не здається, знаючи, що врятувати дитину неможливо.

Також Знай повідомляв, що прокуратура оскаржила рішення суду першої інстанції і посилила покарання матері, яка приховала свою вагітність, народила, а потім задушила дитину.

Нещодавно Знай передавав, що 25 вересня 2016 року в Дніпрі були застрелені співробітники Національної поліції Артем Кутушев і Ольга Макаренко. Правоохоронці вшанували пам'ять загиблих колег.