Стало відомо про те, якою буде погода в місті Запоріжжя на цьому тижні. Що відомо.

Таким чином, повідомляється, що погода на цьому тижні стане трохи гірше, а небо затягнеться хмарами.

Разом з хмарністю місцевих жителів чекає похолодання і періодичні пориви вітру. Опадів не очікується. Згідно з даними Укргідрометцентру, на території Запоріжжя та Запорізької області вночі та вранці понеділка, 19 жовтня очікується туман видимістю у 100-500 метрів.

Ясна погода буде вдень, але, недовго. Весь день будуть в основному Хмари.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Вночі температура повітря становитиме 6 градусів тепла, а вдень повітря прогріється до 15 градусів тепла.

У вівторок, 20 жовтня буде ясний ранок, який вдень зміниться на хмарну погоду, яка протриматися аж до самого вечора. Мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний до 5.2 м / с, температура повітря +4 С в нічний час і +12 С в денний час.

Середа, 21 жовтня. Ясною погода чекати і зовсім не варто. З самого ранку місто покриється тусами. Вночі буде 3 градуси тепла, а вдень приблизно +13.

У четвер, 22 жовтня хмари будуть лише вранці, а вже вдень прийде ясна погода, яка і протриматися до вечора. Температура повітря вночі + 10 С, вдень +17 С.

Кінець тижня порадує ясним небом. День буде без опадів, вітер південно-західних. Температура повітря вночі + 12 С, вдень +20 С. у нічний період можливі тимчасові пориви вітру до 5 - 6 м/с.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, погода на 15 Жовтня для всієї України: тепло і сонце мине відразу кілька областей.

Також портал Знай.ІА писав, що снігові зими українці бачитимуть раз на 10 років, експерт назвала причини: "незворотні зміни".

Також портал Знай.ІА писав, що Львівщину засипало снігом на Покрову. У соціальних мережах почали ділитися незвичайними як для Жовтня фотографіями з курорту "Захар Беркут".