Стало відомо про те, що в Запоріжжі від коронавірусу помер колишній командир батальйону. Що про це відомо.

Таким чином, повідомляється, що колишній командир 23-го батальйону, який сформували ще в першу хвилю мобілізації, Юрій Могилевець помер від коронавірусної інфекції.

Про смерть повідомив військовослужбовець Руслан Барка. Він каже, що ввечері він втратив справжнього друга, побратима і командира. Україна втратила свого героя. Від хвороби коронавірус пішов з життя полковник Юрій Могилевець.

Він був кадровим військовим артилеристом. Близько п'яти років він командував реактивною бригадою на полігоні «Близнюки».

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

15 років тому він звільнився зі Збройних сил України, а в 2014 році, після загострення ситуації в країні, він повернувся на службу на прохання командира.

Нагадаємо, що в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 315 826 випадків зараження. За добу зафіксували 6 719 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "червона зона" наступає, Кабмін змінює критерії і посилює обмеження.

Як повідомляв Знай. ua, Україна може піти на жорсткий карантин, озвучені головні заборони.

Також Знай. ua писав, що уряд закриває пенсіонерів вдома через Нову хвилю китайського вірусу.