Стало відомо про те, що в Запорізькій області була зафіксована природна аномалія. Що відбувається.

Таким чином, повідомляється, що в Запорізькій області продовжують помічати аномалії природи. Справа в тому, що на вулицях по другому колу цвітуть каштани, бузок, і навіть фруктові дерева. І це незважаючи на те, що вже друга половина жовтня, і холодно.

Ось, наприклад, днями жителі міста Пологи виявили, що у них цвіте молода яблуня, а зазвичай це відбувається в травні або ж червні. Фотографії з підтвердженням цього були опубліковані в соціальній мережі.

Саджанець з'явився тут всього минулої осені, і кольорі. Воно не повністю, а лише місцями.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"До цього саджанець був покритий тільки листям. Чи є така аномалія шкідливою для росту і розвитку молодого рослини?» - цікавиться жінка.

Такого зараз зустрічається чимало-в лісосмугах в цей період часто цвіте акація.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Тернопільщині засікли природну аномалію-цвіте, як у травні

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Запоріжжі зацвів бузок як у травні-осінь зійшла з розуму

Також «Знай.иа " писав, що Тернополяни перетворили звалище на райський сад-Троянди, іриси та гладіолуси замість витверезника