Стало відомо про те, що в центрі Запоріжжя чоловік стріляв у жінку, і ледь не потрапив у військових.

Таким чином, повідомляється, що бійці Національної гвардії, а також співробітники поліції брали участь у затриманні 47-річного жителя міста Запоріжжя.

Злочинець, фото: Національна поліція
Злочинець, фото: Національна поліція

Той відкрив вогонь прямо в центрі міста, і навіть намагався відкрити вогонь по правоохоронцям. Сталося все це на бульварі Шевченка. Це місце завжди відрізнялося своєю підвищеною злочинністю.

Почалося все зі звичайного конфлікту між хлопцем і дівчиною, і раптом, через деякий час пролунав постріл. Поруч були патрульні Національної гвардії. Які відразу ж побігли затримувати злочинця.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Зброя, фото: Національна поліція
Зброя, фото: Національна поліція

Він також направило на них свій револьвер, і погрожував відкрити вогонь на поразку. Допоміг випадковий перехожий, який вибив пістолет з рук хулігана.

До слова, суттєвих травм дівчина не отримала, її спочатку відправили до лікарні, а потім вже відвезли додому.

За фактом використання зброї чоловікові інкримінують хуліганство. А оскільки він ще й чинив опір правоохоронцям, до звинувачення можуть додати ще кілька статей. Вчинення таких злочинів передбачає до 5 років в'язниці, до 6 місяців арешту або від 8,5 до 17 тисяч гривень штрафу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що тернополян тероризує автобусний маніяк

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Львові серійного маніяка спіймали на гарячому

Також, "Знай.иа" писав, що у Києві небезпечний маніяк вийшов на полювання, жінки в паніці