Стало відомо про те, що в Запорізькій області повністю розкупили деякі препарати в аптеках. Ажіотаж продовжує зростати.

Таким чином, повідомляється, що про це повідомляють місцеві засоби масової інформації. За останні кілька днів в аптеках Запоріжжя люди почали розкуповувати з полиць аптек цинк, а також вітамін С в різних дозуваннях.

Деякі з людей почали вірити в чутки, що ці речовини допомагають в боротьбі з коронавірусом, і почали "лікувати" себе.

аптека,скріншот з відео
аптека,скріншот з відео

Провізори розповідають, що наступна поставка вітамінів очікується лише наступного тижня. До слова, ажіотаж зберігається не тільки на вітаміни, але, і на градусники.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Звичайний ртутний термометр в аптеках Мелітополя не знайти вдень з вогнем. У той же самий момент, електронних градусників багато, але ціни "кусаються". За один такий градусник доведеться віддати 100 гривень своїх кровних.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 330 396 випадків зараження. За добу зафіксували 7 517 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 137 578 пацієнтів. За останню добу видужало 2 680 осіб, 121 особа померла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "червона зона" наступає, Кабмін змінює критерії і посилює обмеження.

Як повідомляв Знай. ua, Україна може піти на жорсткий карантин, озвучені головні заборони.

Також Знай. ua писав, що уряд закриває пенсіонерів вдома через Нову хвилю китайського вірусу.