Стало відомо про те, що в Запорізькій області патрульні проводять масові перевірки.

Таким чином, повідомляється, що по всій області почали планове обстеження доріг. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції. Почали перевіряти всі дороги державного значення, а також залізничні переїзди після літа. Перевірки йдуть ще з 4 жовтня.

ремонт дороги, скріншот з відео
ремонт дороги, скріншот з відео

Особливу увагу було приділено покриттю проїжджої частини, узбіччям, смугам, тротуарам, а також зовнішньому освітленню.

Патрульні, фото: Патрульна поліція Запоріжжя
Патрульні, фото: Патрульна поліція Запоріжжя

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Крім усього цього, перед початком зими необхідно ретельно обстежити всі ділянки, які є аварійними.

Відзначається, що перевірки триватимуть як мінімум до 30 жовтня, після чого буде проведено ремонт всіх доріг, які вважатимуть аварійними.

Раніше стало відомо, що працівники КП "Київтеплоенерго" почнуть виявляти аварійні місця в тепломережах за допомогою дронів. Про це повідомляє прес-служба комунального підприємства.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у центрі Тернополя в асфальті утворився провал, який став причиною для утворення заторів. На вулиці Руській утворилися затори, а співробітники Тернопільводоканалу зайнялися усуненням причини. На вулиці Руській закрили одну зі смуг руху і розрили яму. У водоканалі обіцяли ліквідувати аварію до кінця сьогоднішнього дня.

Також Знай писав, як у Києві ремонтують дороги. Через тиждень знову потрібно лагодити. І тижня не минуло з моменту, як у столиці на перехресті Щербаківського та Естонської закінчилися ремонтні роботи.