Стало відомо про те, що в Запоріжжі Петру Порошенку робили незвичайний сюрприз.

Таким чином, повідомляється, що жителі міста Запоріжжя досить тепло зустріли п'ятого президента України Петра Порошенка. На зустріч з лідером політичної сили "європейська солідарність" прийшло кілька сотень городян. Деякі з них прийшли з подарунками.

Майстриня Юлія Траіліна зняла відбиток долоні лідера партії. З цього вона зробить потім реалістичний зліпок, який повністю буде повторювати аналогічний контур руки політика.

Про це вона написала у себе на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що п'ятий президент України Петро Порошенко зі своєю дружиною Мариною проголосували на місцевих виборах. Однак подружжя не брали участі в загальнонародному опитуванні, ініційованому Володимиром Зеленським.

Читайте Знай в Google News!

Своє рішення він прокоментував наступним чином: "настрій фантастичний. Якби цим мотлохом не зіпсували настрій, цими п'ятьма питаннями", – заявив Порошенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, вибори в Україні: на Зеленського накинулася Гола активістка, президент не оцінив

Як повідомляв портал " Знай.ІА", місцеві вибори в Україні: Разумков відмовився відповідати за "косяки" Зеленського

Також " Знай.ІА " писав, що на дільниці Петра Порошенка активно відповідають на запитання Зеленського: чекають президента