Стало відомо про те, як президент Білорусі Олександр Лукашенко прокоментував мітинги, які почалися в Мінську з новою силою.

Таким чином, повідомляється, що Олександр Лукашенко висловився про протестувальників на мітингу в Мінську, який пройшов у неділю, 25 жовтня. Він говорить про те, що сам віддав наказ ОМОНу увірватися в квартири людей, які пускали протестувальників ховатися від силовиків.

За словами білоруського лідера всі люди, які ходили по площі в той момент, були п'яними, і проколоті забороненими речовинами. Вони були прокуреними і просоченими.

Вже майже три місяці минуло з моменту виборів у Білорусі, але при цьому акції протесту в країні не вщухають. При цьому вони жорстко придушуються поліцією і спецслужбами.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Причому жорстокості "правоохоронців" немає меж, мало не щодня з'являються нові повідомлення про масові затримання, силові розгони мітингів, насильство щодо протестувальників і т.д. жителів Білорусі вже настільки Дістало це свавілля, що вони вирішили боротися радикальними методами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Україна відповіла Лукашенку за" таємну " інавгурацію і тривожні наслідки.

Як повідомляв Знай. ua, Лукашенка "завалили" проханнями розстрілювати протестувальників, в МВС з'явився аудіозапис.

Також Знай. ua писав, що таємна інавгурація Лукашенка вивела на вулиці всю Білорусь, В хід йдуть кийки і водомети, беззбройні люди грудьми кидаються на омон.